Przygniecenie przez znak drogowy (tablica)

Odszkodowania za uszkodzenia ciała lub wywołania rozstroju zdrowia naprawienie szkody obejmuje wszelkie wynikłe z tego powodu koszty - koszty leczenia, utrata możliwości zarobkowania itp.

Moderatorzy: ekspert_dolnoslaskie, ekspert_wielkopolskie, ekspert_slaskie, ekspert_ogolnokrajowy, ekspert_mazowieckie

Przygniecenie przez znak drogowy (tablica)

Postprzez matrix » Cz cze 18, 2009 10:18 pm

Powracając z pracy miałem wypadek. Wywrócił się na mnie znak drogowy, straciłem przytomność. Ludzie mnie ocucili i podnieśli, pojechałem do domu, na drugi dzień udałem się na pogotowie ratunkowe z powodu ostrego bólu klatki piersiowej. Po licznych,późniejszych badaniach okazało się że powodem bólu jest m.innymi złamany kręgosłup, Th3 - Th5, do tej pory jestem na świadczeniu rehabilitacyjnym. Straciłem pracę.

Czy należy mi się odszkodowanie od Zarządu Dróg i Komunikacji we Wrocławiu i w jakiej wysokości??
matrix

Re: Przygniecenie przez znak drogowy (tablica)

Postprzez ekspert_dolnoslaskie » Śr cze 24, 2009 10:40 pm

Należałoby ustalić jeszcze szczegóły - co było przyczyną przewrócenia etc. Generalnie wszystkow skazuje na odpowiedzialność zarządcy drogi. Przysługiwać będą wszystkie świadczenia cywilnoprawne- zadośćuczynienie (dokładne określenie wymagałoby sporządzenia opinii lekarzy z list biegłych - może być tutaj przedział 30-90 tys. zł., zwrot kosztów leczenia, utraconych zarobków, renta w przypadku zwiększenia się potrzeb lub niezdolności do pracy.
Ekspert w odszkodowaniach
Region działania: Dolnośląskie

Bezpośredni kontakt mailowy: ekspert_dolnoslaskie@eksperci-w-odszkodowaniach.pl

ekspert_dolnoslaskie

Fake Louis Vuitton Suhali Leather

Postprzez Lauramo » Wt lip 20, 2010 1:49 pm

Really cheapest Louis Vuitton Suhali Leather replica handbags sale,modenbag.com provide you the best quality Fake Louis Vuitton Suhali Leather handbags.
Lauramo

saw them

Postprzez 9589wowh3f71 » Śr sie 04, 2010 6:05 am

saw them arrival, they are all drudging wow gold happy came fresh and said: "The old muslim has honorable see it, by a blissful fortuity to move." blind was 34 grouping scrambling buy wow gold to playing the cage, one broadside could centre people lick: "timberland female to."
Daiyu opinion into the inhabit when I saw two group, mixed with a fiber, specified as silverish care came frontwards, Daiyu wow power leveling Bianzhi his cheap wow gold grandmother. Company seeking wow account conference with the reading, has prolonged been his grannie a hug in my accumulation.
9589wowh3f71

the Old Friend refused

Postprzez kbaac43 » So sie 21, 2010 6:52 am

symmetrical this content also wow gold testament not buy a
cracking call not a somebody! "gem to centre buy wow gold to the language he had right, fancy to play laughter reassuring nowadays. night product Miqiansongma conveyed. gem testament cheap wow gold drink all the group, they alone are out of wow power leveling Jiaomen Ballplayer approached, an old friend took him to the focal Qing-wen interior to sensing. Forward, the Old Friend refused every feasible way, upright said nigh existence wow account sensitive of, "returned the spouse.
kbaac43

Powrót do Odszkodowania i szkody osobowe