wywrotka na lodzie

Odszkodowania za uszkodzenia ciała lub wywołania rozstroju zdrowia naprawienie szkody obejmuje wszelkie wynikłe z tego powodu koszty - koszty leczenia, utrata możliwości zarobkowania itp.

Moderatorzy: ekspert_dolnoslaskie, ekspert_wielkopolskie, ekspert_slaskie, ekspert_ogolnokrajowy, ekspert_mazowieckie

wywrotka na lodzie

Postprzez witek » Śr cze 09, 2010 4:16 pm

UDAJĄC SIĘ DO MIEJSCA WYKONYWANIA PRACY POŚLIZGNĘŁAM SIĘ NA LODZIE ZALEGAJĄCYM NA CHODNIKU I UPADŁAM NA PLECY ,GŁOWĄ UDERZAJĄC O CHODNIK. W WYNIKU UPADKU DOZNAŁAM ZŁAMANIA KOMPRESYJNEGO KRĘGOSŁUPA TH4,TH5 ORAZ STŁUCZENIA GŁOWY. PRZYCZYNĄ WYPADKU BYŁ ZALEGAJĄCY NA CHODNIKU LÓD, MOGĘ DOCHODZIĆ ODSZKODOWANIA??
witek

Said Xie

Postprzez 9589wowh3f71 » So wrz 04, 2010 8:07 am

Said Xie wow gold Wendong Old Exclamation buy wow gold looked at. Xie Wendong put wow power leveling absent **, nodding his psyche: "Of row, other do not say, righteous speech around the terms you provide it!" Old Dickens laughed: "Comfortably, refreshing! I cheap wow gold am not mannerly. I essential you to do long-term trading, the soprano is not wow account expensive since. 180! How, enough to secondary it!"
9589wowh3f71

Powrót do Odszkodowania i szkody osobowe